FIETS SOFTWARE IN DE CLOUD

All-in-one oplossing voor fietsbeheer

Gesmeerd proces van begin tot einde!

“Met WACSonline fiets je
met de wind
in de rug.”

“Dat je op deze pagina terecht gekomen bent, is niet verwonderlijk. Er bestaat immers geen andere software in de cloud voor fietsencentra. Ook hier spelen wij een pioniersrol. Dat in de mobiliteitswereld van morgen de fiets meer en meer centraal staat, deed bij ons een belletje rinkelen. Wij zijn er alvast klaar voor. Stop dus maar met je zoektocht, zou ik zeggen, en vraag een gratis demo aan. Dan zal je zien dat je met WACSonline fietst met de wind in de rug. Vraag het maar aan Gunter van fietsencentrum Mobiel uit Kortrijk. Hij doet voor zijn planning, werkplaats en verhuur een beroep op onze fiets swoftware in de cloud.

Ingrid Vanblaere, CEO WACSonline

Met fietsende groeten, Gunter

Ook bij een fietsenhandelaar is planning heel belangrijk.

Je wil dat jezelf en/of jouw werknemer zonder veel stokken in de wielen weet wat er precies hersteld dient te worden en wanneer en waar alles geleverd moet worden.

Ook wil je snel de juiste onderdelen vinden bij een bestelling, zonder retours.

De WACS-pakketten voor planning, werkplaats en verhuur zorgen ervoor dat jouw fietsenzaak van afspraak tot factuur een geoliede machine wordt.

WACSonline is klaar voor de wereld van de fiets

WACSonline, het fietsenpakket van de toekomst voorziet een verhuurmodule op maat van het fietspunt.

Daarnaast ook online afspraken, werkfiche op tablet, digitale BTW-listing, facturatie & directe koppeling met boekhouding.

Werken met WACSonline resulteert in meer tijd en inkomsten, minder administratie, fouten & retours. Overstappen gaat snel & simpel.

Ons aanbod