20/09/2022

Minder facturen en toch meer omzet

Uit cijfers blijkt dat de werkplaatsomzet bij garages is gestegen. En dit bij een dalend aantal werkplaatsfacturen. Bij WACSonline zetten wij daar op in. Met een goed georchestreerde planning, vervangen wij kleinere rekeningen door hogere. Hierdoor draaien onze klanten niet enkel meer omzet maar nemen ze ook preventieve maatregelen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Je herkent het wel als garagist. Een klant komt binnen, de ene keer voor een lampje dat stuk is, de andere keer voor een deuk of voor een keuring/onderhoud. Dat zijn allemaal kleine facturen terwijl veel kleintjes een grote maken. Dat is toch een bekend gezegde. En dat maakt WACSonline waar.  

Door een goed georganiseerde planning binnen ons garagepakket zorgen wij dat alle werken in één keer gedaan kunnen worden. Resultaat: één grote factuur en minder mankementjes aan het voertuig in de toekomst omdat je er op tijd bij bent (preventie). De hogere factuurbedragen compenseert de daling in het aantal uitgeschreven werkplaatsfacturen én onze klanten draaien meer omzet.

Wil je meer weten over hoe wij dit doen?