13/09/2022

Directe toegang tot voertuigdata voor elke monteur

Zonder betrouwbare technische data kan je geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maken wij technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit. Alle monteurs kunnen nu via hun tablet en ons monteurscherm de technische documentatie van de personenwagen, truck en motor raadplegen in de werkplaats.

Elektrische systemen en geavanceerde technologieën spelen een steeds grotere rol in moderne auto’s. Bij het stellen van een diagnose is elektronische data dan ook een belangrijk hulpmiddel. Werk je met ons monteurscherm, dan heb je de mogelijkheid om de voertuigdata op jouw tablet bekijken.

Zo heb je de beschikking over een unieke technische database met zowel reparatie als onderhoudsgegevens, voor zowel personenauto’s, trucks als motors. Die data wordt momenteel gebruikt door maar liefst 40.000 onafhankelijke garages in Europa.

De volledige dataset van service en onderhoud, reparatietijden, reparatiehandleidingen en elektronica data maakt dat elke monteur in de werkplaats reparaties vakkundig én volgens de OE (Original Equipment) richtlijnen kan uitvoeren. Een must have dus voor elke garagist die ‘mee wil zijn’.

Interesse? Vraag een GRATIS demo aan. Ben je klant, laat onze support@wacs.online dan iets weten.