VLOOT SOFTWARE IN DE CLOUD

Radicaal voor Mobiel, Groen en Kostenbesparend!

Online all-in vlootbeheer pakket

We volgen de levenscyclus van een asset zijnde alle onderhouds-gevoelige objecten, waaronder personenwagen, truck, trailer, bus en zeker ook de fiets.

at zeggen onze vlootklanten over WACSonline?

Heisterkamp

“We zochten een standaard softwarepakket op basis van best practices en een systeem met modulaire software dat continue doorontwikkeld wordt in samenwerking met deskundige marktpartijen. Met WACSonline vonden we dit.”

ECS

“De expertise van WACSonline
op het digitale vlak voor garages en vlootbeheer gaf de doorslag.
Met WACSonline gaan we voor kosteneffectieveduurzame 
en betrouwbare logistiek.”

De Lijn

“Het originele uitzicht van het planbord trok ons enorm aan. Verdere pluspunten: het webgebaseerde platform, met centrale informatie in de cloud,
de gebruiksvriendelijkheid, geen zware IT-kosten en de integratiemogelijkheden.”

Hertsens

“Door de sginalisatielijst kunnen we het aantal stilstanden beperken. We doen op het juiste moment het onderhoud, hierdoor hebben we minder boetes. Ook chapeau voor de helpdesk: atijd heb ik binnen de 24u een antwoord.”

van der Wal

“Nu is er veel meer transparantie en duidelijkheid gekomen bij Van der Wal en kan men in elk stadium (offerte-opdracht-factuur) en op elk moment zien en inschatten wat de mogelijkheden en kosten van de reparatie zijn.”

Gemeente Breda

“Sinds WACSonline is geïntegreerd, betekent dit voor ons een heuse verbetering op vlak van operationele en financiële opvolging, zowel intern als extern. Mijn collega’s werken graag met de gebruiksvriendelijke tools, ook omdat het hen veel e-mail en telefonisch verkeer bespaart.”

Ons aanbod