30/11/2016

Op ons Event ‘Digitalisering’ hadden we ook enkele klanten geïnviteerd. Zo ook Citroën Garage Van Goethem uit Sint-Gillis-Waas. Zaakvoerder Filip is groot voorstander van de innovatie waar WACSonline voor staat.

filip-vg“Ik vind WACSonline een op de concurrentie vooroplopende firma die het Europese niveau zeker aan kan”, begint Filip. “Ze werken reeds volledig in de cloud – dit is bij mijn huidige leveranciers Caria Group en CDK Global slechts voorzien tegen 2020 – en dit heeft als voordeel dat je met oneindig veel gebruikers tegelijk gebruik kan maken van de services. Ook wordt er gewerkt zonder licenties en dure maandbedragen.”

De snelheid van het programma gaat ook steeds mee met de snelheid van het internet, vindt Filip. “En je hoeft geen dure servers meer te hebben met de bijhorende back ups. WACSonline factureert per factuur, een systeem dat DMS ‘Planmanager’ – door bijna iedereen gebruikt in het carrosseriewereldje – ook toepast. Hierdoor ben je niet gebonden en blijft de DMS actief door zijn service steeds te blijven optimaliseren.”

“Ik werk nu ook met Carfac en deze firma is schrijnend te noemen”, zegt Filip, “en dan ben ik nog mild. Wat een verschil met WACSonline, dat supersnel, flexibel en enorm innoverend is. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb de innovatieve toer op te gaan. Het gaat zo snel dat je moet durven bijleren. Mijn slogan is dan ook “The sky is the limit”, besluit Filip lachend.

Jan de Jong