26/08/2022

Ghistelinck France enorm tevreden over link WACS-Incadea

Ghistelinck France, gelegen in Lille, is een intensief gebruiker van onze planning en de eerste Mercedez-Benz dealer die onze connectie met Incadea in de praktijk gebruikt. “We zijn heel erkentelijk hoe WACSonline deze link tot stand heeft gebracht”, zegt Kris Bracke van Ghistelinck France.

Onlangs berichtten we hier nog dat de koppeling ‘Online Afspraken’ en ‘Mercedes Me’ actief is bij Ghistelinck. Daar komt nu een connectie met Incadea bij, waarvan het  truck-, vans- en bus-departement  van Ghistelinck France de eerste gebruiker is.

Incadea ondersteunt meer dan 4.000 dealers, waaronder dus ook Mercedez-Benz, in 60 toonaangevende OEM’s om hun bedrijf te transformeren en high-performers te worden.

Hoe zit de WACS-Incadea link juist in elkaar?

Incadea stuurt alle klant- en voertuiggegevens door en die importeert WACSonline. “Als intensief gebruiker van de planning bij WACSonline is deze automatische periodieke import van klanten en voertuigen uit Incadea naar WACS een enorme plus”, zegt Kris Bracke. “We zijn enorm tevreden met deze link”, besluit hij.