• en
 • fr
 • nl
 • Intro background image

  Wie we zijn

  WACSonline is een product van het Oostendse softwarebedrijf Transport Care NV. Onze enthousiaste groep bestaat uit tal van ervaren IT-mensen, die ondersteund worden door een Helpdesk-, Sales- en Marketingteam.

  Missie

  Met WACSonline bieden wij een totaal oplossing aan in de cloud voor GMS/DMS (Garage/Dealer Management System) en FMS (Fleet Management System). Ruim 20 jaar al is ons product onze passie. Passie die we graag met jou als garagist en vlootbeheerder delen, maar ook met vele partners die we dichter bij hun klanten brengen.

  Visie

  De beleving van onze klanten loopt als een rode draad door WACSonline. We groeien met jou mee en dit doen we stapsgewijs. Morgen schrikt ons niet af, met WACSonline krijg jij garantie voor de toekomst waarbij je nooit het gevoel krijgt achter de feiten aan te hollen. Jouw succes is onze passie en samen vormen we één team.

  Bouwen aan een vlotte en duurzame mobiliteit voor iedereen

  Met de blik steevast op de toekomst gericht ontwikkelen we non-stop een steeds ruimer gamma mobiliteitsproducten en -diensten die verder reiken dan het louter verkopen en verdelen van voertuigen.
  Dit brede ecosysteem van merken, producten en diensten heeft als enig doel uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

  Partners

  Garage Partner

  Garage Partner

  Garage Partner

  Garage Partner

  Garage Partner

  Garage Partner

  Vraag een gratis
  demo aan

  En krijg toegang tot een groot aantal functies om je netwerk te optimaliseren

  Aanvraag Gratis Demo
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.