• en
 • fr
 • nl
 • Hero background image

  Accelerate the Digital Transition in Mobility

  Garage & Fleet in the Cloud

  Neem de stap naar efficiëntie en succes
  met onze garage en fleet software

  WACSonline software is speciaal ontworpen om garage- en vlootbeheerders te helpen efficiënter te werken en geld te besparen. Met onze garage en vloot software staan we klaar om jouw bedrijf te transformeren naar een efficiënte, geoptimaliseerde en winstgevende onderneming.

  Testimonials

  Tim De Vleeschauwer

  Director Sales @ Doyen Auto

  “De samenwerking met WACSonline ervaar ik als zeer positief. Ze ontwikkelen zich elke dag. Hun programma is een heel belangrijk instrument voor onze klanten.”

  Jonas Van Den Broucke

  Technical fleet manager @ ECS2XL

  “De flexibiliteit bij WACSonline en het ‘paperless’ werken vinden wij heel belangrijk. Het is daarenboven een eenvoudig platform en voor iedereen makkelijk toegankelijk.”

  Hilde Slembrouck

  Garage en Autohandel Slembrouck

  “WACS Garage biedt ons heel wat tijdswinst van afspraak tot factuur. Ook de digitale Car-Pass en BTW-registratie zijn een verademing nu we dit niet meer manueel moeten doen.”

  Filip Hertsens

  Zaakvoerder @ Hertsens Transport

  “Sinds WACS Fleet heb ik opmerkelijk minder stilstand, minder boetes én een betere budgetcontrole. Ook de support is fantastisch. We krijgen altijd snel antwoord.”

  Filip Van Goethem

  Zaakvoerder @ 4All Cars

  “WACS Garage is de Usain Bolt van België. Met dit programma win ik zonder overdrijven 4 uur per dag. Nu heb ik veel meer tijd voor mijn gezin, mijn hobby’s en vooral mijn klanten.”

  Peter Vicca

  Technical Consultant @ MULTIOBUS

  “Dankzij WACS Fleet zijn er minder frustraties en loopt iedereen hier weer vrolijk rond. Het programma is ook flexibel. Als er eens iets is, dan mogen we altijd bellen en raakt alles opgelost.”

  Thijs Verhage

  Zaakvoerder @ Rock ’n Roll Classics

  “WACS Garage werkt vlot, soepel, is op maat en is aangenaam om ‘op te kijken’. Ze zorgen er ook voor dat we tijd winnen, geld uitsparen voor de klanten en vooral dat het aangenamer werken is ook.”

  Chris Vanhinsberg

  CEO @ Crivaco

  “Klantenservice en klantenbeleving dragen wij hoog in het vaandel. En dat vinden we ook helemaal terug bij WACSonline. Ze hadden ook meteen een alternatief voor ons Dealer Management Systeem.”

  Nieuws

  Vraag een gratis
  demo aan

  En krijg toegang tot een groot aantal functies om je netwerk te optimaliseren

  Aanvraag Gratis Demo
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.