• en
 • fr
 • nl
 • Hero background image

  Accelerate the Digital Transition in Mobility

  Garage & Fleet in the Cloud

  Neem de stap naar efficiëntie en succes
  met onze garage en fleet software

  WACSonline software is speciaal ontworpen om garage- en vlootbeheerders te helpen efficiënter te werken en geld te besparen. Met onze garage en vloot software staan we klaar om jouw bedrijf te transformeren naar een efficiënte, geoptimaliseerde en winstgevende onderneming.

  Testimonials

  Doyen Auto

  Director Sales Tim De Vleeschauwer

  “De samenwerking met WACSonline ervaar ik als zeer positief. Ze ontwikkelen zich elke dag. Hun programma is een heel belangrijk instrument voor onze klanten.”

  ECS

  Technical fleet manager Jonas Van Den Broucke

  “De flexibiliteit bij WACSonline en het ‘paperless’ werken vinden wij heel belangrijk. Het is daarenboven een eenvoudig platform en voor iedereen makkelijk toegankelijk.”

  Garage en Autohandel Slembrouck

  Hilde Slembrouck

  “WACS Garage biedt ons heel wat tijdswinst van afspraak tot factuur. Ook de digitale Car-Pass en BTW-registratie zijn een verademing nu we dit niet meer manueel moeten doen.”

  Hertsens Transport

  Zaakvoerder Filip Hertsens

  “Sinds WACS Fleet heb ik opmerkelijk minder stilstand, minder boetes én een betere budgetcontrole. Ook de support is fantastisch. We krijgen altijd snel antwoord.”

  4All Cars

  Zaakvoerder Filip Van Goethem

  “WACS Garage is de Usain Bolt van België. Met dit programma win ik zonder overdrijven 4 uur per dag. Nu heb ik veel meer tijd voor mijn gezin, mijn hobby’s en vooral mijn klanten.”

  MULTIOBUS

  Technical Consultant Peter Vicca

  “Dankzij WACS Fleet zijn er minder frustraties en loopt iedereen hier weer vrolijk rond. Het programma is ook flexibel. Als er eens iets is, dan mogen we altijd bellen en raakt alles opgelost.”

  Rock ’n Roll Classics

  Zaakvoerder Thijs Verhage

  “WACS Garage werkt vlot, soepel, is op maat en is aangenaam om ‘op te kijken’. Ze zorgen er ook voor dat we tijd winnen, geld uitsparen voor de klanten en vooral dat het aangenamer werken is ook.”

  Crivaco

  CEO Chris Vanhinsberg

  “Klantenservice en klantenbeleving dragen wij hoog in het vaandel. En dat vinden we ook helemaal terug bij WACSonline. Ze hadden ook meteen een alternatief voor ons Dealer Management Systeem.”

  Nieuws

  Vraag een gratis
  demo aan

  En krijg toegang tot een groot aantal functies om je netwerk te optimaliseren

  Aanvraag Gratis Demo
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.